Here we go! Juoksukausi starttaa

Pylly edellä puuhun vai miten se menikään? Jotta motivaatiota juoksuharjoittelulle löytyy, otin itseäni niskasta kiinni ja ilmoittauduin Terwamaratonille. Tapahtumaan on nyt aikaa 10 viikkoa, eli harjoittelu on aloitettava N-Y-T nyt. Pyörittelin mahdollisia treeniohjelmavaihtoehtoja, otin taas MyAsicsinkin käyttöön, mutta päädyin lopulta Fitfarmin Run -valmennuksen ohjelmaan. Se tuntui tosi hyvältä ja tehokkaalta viime keväänä, joten se ansaitsee ehdottomasti mahdollisuuden näyttää, minkälaiseen kuntoon sen avulla pääsee. Uusi Run- valmennus näköjään alkaisi parin viikon päästä ja ohikiitävän hetken jopa harkitsin lähteväni mukaan, mutta  sentään tulin järkiini. Eiköhän yhdet ohjeistukset riitä tähän touhuun. Eli viime vuotisella ohjeistuksella alkoi treenikausi eilen. Tai siis olisi alkanut, ellei tämä viikko olisi alkanut flunssalla. Nyt vaan peukut pystyyn, että niiskuttelut on pian ohi ja pääsen tosi toimiin!


Kommentit

 1. Juoksemisen iloa! =) Täälläkin pikkuhiljaa palaudutaan sairastelujen jälkeen takaisin liikkumisen pariin! Mukavaa pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Motivaatiota saa varmasti lisää, kun on joku tavoite. Mut valtasi jo epäusko siitä, jaksanko ees juosta enää, kun on mennyt ihan laiskotteluksi elämä :D
  Mutta viime viikon testilenkin jälkeen ei ole enää niin huolestunut olo.
  Tällä hetkellä on menossa ruokavalion "siivoaminen". Itseasiassa se on ollut ihan helppoa, kun mies lähti viikko sitten reissuun (tulee vasta reilun kahden viikon päästä kotiin...)
  Nyt vaivaa flunssa, mutta jos ens pääsiäisen pyhinä pääsis jo vähän lenkille :)
  Tsemppiä juoksentelu-uralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on jo pari kertaa tullut lähdettyä lenkille ihan vaan siksi, että on "pakko", eli kyllä se tavoite motivoi.

   Toivottavasti sinäkin oot jo päässyt lenkille :)

   Poista
 3. Hauskaa vappupäivää :)!

  En tiedä seuraatko vielä blogeja sivupalkkisi kautta, mutta jos seuraat, niin ajattelin tulla vinkkaamaan uuden osoitteeni :). Eli kirjoitan blogia nykyään Tehy-lehden alla. Sivupalkkiin saa päivitykset toimimaan oikein osoitteella: http://www.tehylehti.fi/fi/lehti/blogit/askeleita.xml

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit