Tästä se lähtee (taas)

Kahden vuoden aikana tämä aloitus on nyt nähty muutamaan otteeseen. Tänään viimeisen kerran, vai mitä häh!

Eilen illalla tutkailin jääkaappia, järjestin sopivia ruokia tyrkylle ja latasin smoothieainekset valmiiksi. Runsaasti kotimaisia marjoja, kookosmaitoa ja heraproteiinia. Pelkäsin lopputulosta, inhoan heran jauhoisuutta, mutta tänä aamuna sain yllättyä positiivesti. Tuotos oli erinomaisen herkullinen ja makeahkokin, oletettavasti kiitos tuon kookosmaidon. Jauhe oli tällä kertaa Urtekramin maustamatonta herajauhetta, lopputulos ei ollut ollenkaan jauhoinen.


Tänään 7.1. aloitin siis Alku-valmennuksen. Pitkään epäilin onko minusta tähän ja olin jo henkisesti kieltäytynyt gluteiinittomuudesta ja maidottomuudesta, mutta Tapaninpäivänä sähköpostissa tuli vastaan Alku, tarjoushintaan ja jostain syystä tuntui, että nyt on pakko testata. Syksyn vatsaoireet ja kukkiva naama olivat yksi iso motivaatiotekijä, muitakin löytyy vaikka kuinka. Vähän jännittää miten selviän, mutta avoimin mielin eteenpäin. Flunssa valitettavasti paheni loppiaisena, mutta toisaalta vähemmillä hiilareilla onkin ehkä hyvä aloitella ilman liikuntaa.


Vaa'allakin kävin aamulla, tulos ei miellyttänyt, joulun aikaan olen kerännyt 3-4 kiloa. Nyt lähdetään tiputtamaan 75,2 kilosta. Eli viime kesän huippulukemista olen tullut 5 kg takaisin. Tästä se taas lähtee.

Kommentit

Suositut tekstit