Kohta helpottaa - eli kesä/työloma nurkan takana

Niin on ollut haipakkaa, etten olen todellakaan ehtinyt liikkua, syödä hyvin (tai ylipäätään), ottaa kuvia, enkä todellakaan päivittää. Tämä harmittaa. Kaikki nuo. Nyt alkaa pikku hiljaa helpottaa, joten on aika ottaa taas elämä haltuun. Eilen söin ruokaa, tänään päivitän ja illalla ehdin ehkä jo liikkuakin.


Eniten harmittaa, että selvästikään mikään viime kuukausien hyvistä liikunta- ja ruokailutottumuksista ei ole muuttunut tavaksi. Ei tee yhtään tiukkaa olla liikkumatta. Syödä voin näköjään ihan mitä vaan ja milloin vain tai vaihtoehtoisesti en syö yhtään mitään. Eilen oli pitkästä aikaa ihan oikeaa ruokaa lautasella, vieläpä sellaista jossa oli ravintoarvot suhteellisen kohdallaan. Jee sille!
Ihan oikeaa ruokaa lautasella, pitkästä aikaa

Kesä on aina ollut hankalaa aikaa minulle tällä blogin aihealueen saralla, tänä vuonna erityisen haastavaa tupladuunien vuoksi. Aina on paino noussut. Toistaiseksi sitä ei ole tapahtunut, pikkaisen on laskenutkin. Housut tippuu jalasta, mikä on tietysti mahtavaa, mutta tällä tyylillä tulokset eivät tule pitkään pysymään. Sen verran kuitenkin annan itselleni löysää, että tämän kesän päätavoite on juurikin tuo, että paino ei nousisi. Varsinainen laihduttaminen tässä tilanteessa ei tunnu käytännössä onnistuvan, liian paljon liikkuvia osia, liian vähän itsekuria väsyneenä. Run-valmennusta jatkan juoksun osalta piakkoin, koska syksyn tavoite lähestyy, enkä tietysti halua heittää hukkaan huhti-toukokuun upeaa edistymistä. Tiukempaan ruokavalioon palaan sitten koulujen alettua.

Viime aikojen posiitivisin asia tällä saralla

Kesäkuun ainoa liikuntasuorite, so far

Kommentit

Suositut tekstit