Arjen haasteita ja kevään eka pitkä


Arki ja työ haittaavat motivaation ylläpitämistä ja täten bloggaamista aika huimasti juuri nyt. Kiirettä pitää useammallakin rintamalla, mutta ei sen pitäisi antaa ottaa valtaa, sillä oletettavasti näissä ruuhkavuosissa tilanne ei ole lähiaikoina helpottamassa. Joten tässä on opittava vain luovimaan ja ylläpitämään sitä motivaatiota oikeisiin valintoihin ja liikkumiseen kaikesta huolimatta ja oikeastaan juuri siksi. Jotta jaksaa luovia ja vielä nauttiakin tästä kaikesta. 
Oikeastaan nautin kiireestä ja hulinasta, mutta ihan se normikiire riittäisi, en erityisesti kaipaa näitä lisähommia, joita joskus eteen tulee. Tällä kertaa extrahommaa tarjoaa tiskikone tai oikeammin sille vettä syöttävä hana, jonka katkaisijasta on loppunut patteri... Jes, ihan kaikkea ei välttämättä olisi tarpeen automatisoida. Joten meillä tiskataan käsin kunnes uusi paristo kotiutuu. Kuusi henkisessä perheessä tiskiä riittää vaikka olenkin kaivanut yläkaapista kertakäyttöastioitakin käyttöön. What a joy!
Kevään eka pitkä ei suinkaan ollut tuoppi maltaista vaan sunnuntaina nautiskelin naapuri seurana juoksuohjelman ensimmäisen pitkän. Kymppi on toki tullut jo juostua, mutta pitkä on vasta se, mikä ylittää kympin. Vajaat 14 km meni vaivatta, olisi ollut varaa kiristääkin, ensi kerralla sitten. Sunnuntain pitkät on nyt kuitenkin korkattu :). Tykkään! Ja fiilis lenkin jälkeen lupaili hyvää tuleville vauhdeille. 


Kommentit

Suositut tekstit