Paluu harrastusarkeen ja polvipäiväkirjaa

Viikonloppu meni vauhdikkaasti vanhemman pojan 8-vuotissynttäreita juhliessa, kaverisynttäreillä jatkettiin vielä eilen. Hulinaa ja ääntä on riittänyt, onneksi sentään eilen sää suosi edes jokseenkin hyvin, joten 14 poikaa hulinoi pihalla, mailat käteen ja menoksi -meiningillä. 

Lauantaina tehtiin vihdoin historiaa, perheeseen tulee sohva! Kolme vuotta sitä on suunniteltu ja nyt se on vihdoin tilattu. Olohuoneen osalta sisustusinto hyppäsi juuri taivaisiin, nyt pitää vain malttaa kuusi viikkoa odottaa ennen kuin uusi pehmeä perheenjäsen on talossa. Pitkiä viikkoja. 

Viime viikolla hypättiin kaikkien harrastusten osalta normaalirytmiin, tällä kaudella ohjelmassa on 3*cheerleading, 3*lätkää, 2*säbää ja yksi kuvataidekoulu, sekä ratsastus ja salibandy sekä valmennukset meillä vanhemmilla. Siinä saa taas miettiä mihin väliin ne omat liikuntahetket sijoittaa. 


Ihan omia heppahommia perjantaina

Viime viikolla sain vielä kovin huonosti treeniä sovitettua viikkoon. Taisi perjantain ratsastus olla ainoa. Alkukankeutta selvästi.  Eilen kävin naapurin kanssa reippaalla sauvakävelylenkillä. Ratsastaessa polvi ei varsinaisesti häirinnyt, mutta tuntui kyllä pohkeita käytettäessä (eli koko ajan), eilisen kävelyn jälkeen polven taittaminen oli hieman kivuliasta, selvää jäykkyyttä oli havaittavissa. Muutoin polvi on käyttäytynyt ihan hyvin, istuminen ei edelleenkään ole hyvä juttu.

Tänään on viikon vilkkain harrastuspäivä, 16.30-19.15 lasten harrastuskuskausta. Suunnitelmissa tuohon väliin istuttaa oma treeni, ihan jännittää miten käy!


Kommentit

Suositut tekstit