Mittaustuloksia

Vaaka näyttää ihan karmeita lukemia siitä huolimatta, että olen liikkunut enemmän kuin koko kesän aikana, syömisienkin suhteen olen ollut tarkkana olematta kuitenkaan liian tarkka. Vajetta tulee joka päivä sopiva määrä, 300-800 kcal, proteenia 70-100 g, rasvaa ja hiilareita sopivasta. Ja paino vaan nousee! Kyllä tämä todella on ihan käsittämätöntä. En manaisi tätä ääneen, ellen todella olisi ihmeissäni!

Koska vaaka on ikävä kaveri, kaivoin esille myös mittanauhan. Toivoakseni lihaskuntoharjoittelu ja muu liikunta alkavat näkyä edes siinä. Lähtötilanne oli sekin surkeampi kuin keväällä, minkä kyllä huomaa vaatteistakin, kaikki viime kesäinen puristaa :(. Onko tämä nyt sitten ikää vai mitä lie, mutta olen todella ihmeissäni tästä, elämäntavoissani ei ole ollut mitään radikaalia muutosta viime vuoteen, ehkä enintään parempaan suuntaan, silti tulokset heikkenevät joka suunnalla. 

Mitat 18.7 aamulla

Paino                                           76,8
Vyötärö kapeimmalta kohdalta      82
Vyötärö navan kohdalta                 92
Lantio                                           108

En minä edelleenkään mitään pika-ihmettä odota, mutta olisi se vaan kiva nähdä tuloksiakin. Toki tässä ollaan vasta PT-projektin toisen viikon loppupuolella, toivoakseni maanantai on jo valoisampi tältä osin. 

Lähtötilanne tällä kertaa, ei sitten tipan tippaa kevättä parempi. Pahoittelen kuvien laatua.

Kommentit

Suositut tekstit