Pakkasakka

Niinhän siinä kävi, että sukset odottavat edelleen, että joku ehtisi viedä ne huoltoon. Ehkä jo ensi viikolla...

Niinpä suuntasin eilen juoksemaan, nyt testasin Sarvat lumipinnalla. Tuore lumi oli yllättävän liukasta, mutta Sarvat eivät pettäneet tälläkään kelillä. Välistä suorastaan kahlasin lumessa, mutta varpaat pysyivät kuivana ja ennen kaikkea lämpimänä. Olen tyytyväinen!


Olen jostain syystä aina pitänyt henkisenä juoksun pakkasrajana -5 astetta, mitä luulin lämpötilan suurinpiirtein olevankin illalla. Hetken juostuani tajusin, että taisipa niitä asteita vähän enempi olla ja näin voi kyllä naamastakin päätelä jälkikäteen. Eipä se kuitenkaan vauhtia hidastanut, päinvastoin! Kynnys on nyt ylitetty, eikä juoksu talvellakaan ole kuin vaatetus- ja asennekysymys. Mielenkiintoista tässä on se, että hiihdossahan en ole mitään pakkasrajaa pitänyt. Toinen on vaan ollut mielessä talvilaji ja toinen taas kesälaji.

Seuraavaksi lienee aika päivittää talviurheiluvaatekertaa. Varpaat ja sormet kaipaavat erityisesti lisälämpöä, vinkkejä saa antaa!

Kommentit

  1. Reipas sinä!
    Mulla menny ihan jäihin lenkkeilyt, kun en mukamas ehdi... :D
    Ehkä taas tammikuussa :P

    VastaaPoista
  2. Ihanan talvinen maisema - toisin kuin täällä. Sormien lämmittämiseen ihan perinteiset rukkaset on varmaan hyvät. Itsellä ei yleensä varpaat palele vaan ongelmana on reisien paleltuminen ja sitä koitan vastustaa villahousuilla, jotka tilasin ullmaxilta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit