Valinnan vaikeus

Huh huh. Enpä just muista hetkeä, jolloin oikeiden ravitsemuksellisten valintojen tekeminen olisi ollut yhtä vaikeaa. Viime viikonloppuna repsahdin sokerittomalta tieltä ja pysyin siellä sivupolulla pari päivää. Joka ikinen suupala, jonka suuhuni pistän vaatii itsekuria (jota ei ole). Valinta on helppo ainoastaan aamulla, lounaallakin enimmäkseen, mutta viimeistään iltapäivästä tekee mieli mättää suuhun ihan mitä sattuu. Mitä rasvaisempi sen parempi, mielellään myös sokerista. Olo on kuin pahemmallakin syömishäiriöisellä.

Päätin jo antaa itselleni armoa ja nauttia joulunajasta hyvällä omalla tunnolla, mutta samaan aikaan pelottaa, että repsahdan ihan huolella ja tammikuussa olen jälleen samoissa lukemissa kuin viime vuonna aloittaessani painonpudotuksen. Vähän tässä siis arvon vielä kuinka uskallan antaa pikkusormen joulunajan houkutuksille.

Tänään pähkäsin, että vaikka aamupalani on sinänsä ok, saattaa se olla toisinaan aavistuksen liien kevyt, niinpä lisäsin kuvan settiin tänään kaksi tummaa reissaria avokadolla. Nälkä ainakin pysyi pitkään loitolla, nyt tässä lounastauola päivittäessäni jouduin tyytymään ehkä aavistuksen liian kevyeeseen lounaaseen, iltäpäivän haasteet vielä edessä...

Kommentit

  1. Hei! Tutulta kuulostaa! Meillä vielä töissä taukohuone notkuu kaikenlaisia herkkuja! Työkavereiden kanssa ollaan jo hieman ihmetelty, että kuka niitä oikein kantaa. Yritä siinä sitten kiertää ne kaukaa.. Myönnän, olen sortunut! (Onneksi en sentään ihan joka päivä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta helpottaa! Nautitaan joulusta ja sen antimista hyvillä mielin ja kohdataan tammikuu pystypäin hyvällä fiiliksellä kun on sen aika!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit