Lounaspumppia ja kodinraivausta, eli viikon kuulumisia

Tällä viikolla on taas kelailtu aika paljon laihduttamisen mielekkyyttä . Ja sitä motivaatiota. Ehkä tästä jotain kohta jalostuu blogikirjoitukseksi saakka.

Epäröinnistä ja pohdiskelusta huolimatta yleisfiilis on tällä viikolla ollut hyvä. Alan ehkä hiljakseen päästä liikuntarytmiin kiinni, mikä olisikin painonpudotuksen ja yleisen fiiliksen kannalta aika olennaista. Hiihtokauden rysähtäminen näihin sohjokeleihin masensi alkuun, mutta tiistaina kävin jo ulkoiluttamassa Sarvoja. Harmikseni jouduin toteamaan niiden vedenpitävyyden olevan vähän kyseenalainen, mutta ehkä se 40 minuutin kahlaaminen vetisessä sohjossa oli liikaa. Pystyssä niillä kyllä pysyi edelleen todella hyvin. Juoksujalkaa alkaa selvästi vipattaa, vilkuilin alkuviikosta kesän juoksutapahtumia, sieltä voisi löytyä motivaatiota.

Lounasmenu


Eilen kiskaisin itseni vaihteeksi lounaspumppiin. Niin oli kivaa, että se täytyy tehdä pian uusiksi. Ihan yhtä hyvä fiilis kuin viime kerrallakin! Alan pikku hiljaa todella syttyä tuohon bodypumppiin, sali-innostus etsii edelleen itseään, mutta kyllähän ne lihakset saa tälläkin väsytettyä.


Tämän aamun chia-mansikkasmoothie


Viime viikolla kirjoittelin arjen haasteista ruokailussa ja niiden haasteiden taklaamisesta suunnitelmallisuudella. Tällä viikolla tämä on sujunut suht hyvin. Lapsille on ruoka ollut joka päivä valmiina ja itsekin olen saanut fiksusti syötyä. Aamupala on aina varma, vielä kun saisi saman johdonmukaisuuden vietyä muihinkin ruokailuihin.

Nyt muuten kävi niin, että kapselivaatekaappi-innostukseni johti minut harhateille, päädyin konmarittamaan aivan villinä! Eli kodin armoton raivaus on alkanut ja vie nyt kaiken ajan ja tarmon. Kyseessä on siis Maria Kondon kirjoihin perustuva siivousmenetelmä, jonka avulla koti pitäisi saada ihan vimpan päälle kuntoon ja sen seurauksena elämän pitäisi muuttua niin totaalisesti, että lopulta sitä laihtuukin ihan itsekseen. En ole siis tällä viikolla pakollisia enempää kokkaillut, olen vain raivannut.

Kommentit

 1. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit