Sporttia, vihdoin!

Takana on vuoden ensimmäinen omien tavoitteiden mukaisesti onnistunut liikuntaviikko, vihdoin jotain raportoitavaa!

Viikon liikunnat avasin tiistain aamulenkillä, vuoden ensimmäinen juoksulenkki. Fiilis oli koko päivän aika mahtava, tätä voi kyllä lämpimästi suositella kenelle hyvänsä, joka suinkin saa itsensä aamulla sängystä ylös. Laitoin illalla kaikki vaatteet ja varusteet valmiiksi, joten vaikka kroppa ja mielikin jarruttelivat, oli suhteellisen helppo hypätä juoksukenkiin ja painella pihalle.

Hiihdon makuunkin olen päässyt, täällä talvi ihanasti jatkuu sittenkin. Hiihtolomallakin on varmasti hiihtoa luvassa, jos vaan malttaa pysyä poissa mutkamäestä välillä. Torstain lounaspumpista uhkaa tulla tapa, en ole ennen kovasti pumpista innostunut, mutta nyt on kyllä maistunut. Sali jäsenyys loppuu tänään, enkä ajatellut nyt juoksukautta vasten uutta ottaa vaan tyytyä kertakorttiin. Keskiviikkoisin Teknopalatsi tarjoaa Teknologiakylän ja yliopiston henkilöstölle ilmaisen pumpin, sitä kyllä aion jatkossa hyödyntää.


Uusi liikuntaviikkokin on lähtenyt käyntiin. Maanantaina kävin juoksemassa, sitä ja hiihtoa on luvassa jatkossakin. Eilen vilkuilin myös juoksuohjelmia ja kevään juoksutapahtumia. Kevätaurinko alkaa pikku hiljaa lämmittää ja juoksujalkaa vipattaa.  Taisin jo päättää, että 28.5 starttaan Terwapuolikkaalle. Asicsin ohjelman jo latasin, mutta luulen, että tulen hyödyntämään Fitfarm Runin erinomaisia oppeja harjoitteluun.

Kommentit

  1. Kiva kuulla, että liikkuminen maistuu! Minä en ole vielä suksia jalkaan saanut... Pitäisi kyllä! Tehokasta urheilua se!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suksiminen on kyllä ihan parasta :), nyt onkin kautta riittänyt täällä meillä!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit