Liebster award

Liebster award- tunnustusten tarkoituksena on tuoda uudet ja tuoreet blogit esille, 
         sekä saada näkyvyyttä pienille blogeille.


 


Minä sain  haasteen sekä Raitoja -blogin Kirsiltä, että Sutkautuksia -blogin Elisalta. Otan haasteen suurena kunniana vastaan, kiitos kummallekin! Sairastelun vuoksi olin niin hitaalla, että en ehtinyt Kirsin haasteeseen vastata ennen kuin sain toisen, mutta mitäs tuosta. Kummaltakin tuli hyvin samantyyppiset kysymykset, joihin ilomielin vastailen. 

Säännöt:

1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.

2. Vastaa sinun nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.

3. Nimeä ja linkitä  Liebster Award -tunnustuksen saava blogi, jolla on alle 200 lukijaa.

4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.



1. Millainen blogi sinulla on? Onko blogisi muuttunut matkan varrella? 

Blogin olen lähtöjään perustanut tukemaan elämäntapamuutosta, laihtumista, liikkumista, you name it. Tällä olen edennyt ja jatkanenkin eteenpäin, elämäntapamuutos on todella vasta aluillaan.  Mitään uutta ja ihmeellistä ei ole tarjolla ollut.

2. Mikä on parasta blogissasi?

Harvalukuinen, mutta sitäkin laadukkaampi lukijakuntani :). Kyllä tätä hommaa ruokkii vuorovaikutus lukijoiden/toisten bloggaajien kanssa. 

3. Mitä haluaisit blogissasi kehittää?

Haluaisin saada blogin punaisen langan selkeäksi, niin selkeäksi, että ei haittaa vaikka välistä hyppisin vähän sivummallekin. Eli tarkoitus on pysytellä laihdutus ja kunnonkohotusaiheessa, mutta ottaa pieniä sivuloikkia muihin itselle rakkaisiin aiheisiin, kuten hyvään ruokaan, lapsiin, sisustukseen jne. 

4. Millaisen neuvon antaisit aloittelevalle bloggaajalle?

Ole oma itsesi, muulla ei varmasti kovin pitkälle pötki. Kirjoita hyvällä suomenkielellä itselle läheisistä aiheista. 

5. Mikä olisi unelma-ammattisi?

Minulla ei oikein lapsenakaan ollut unelma-ammattia, olen aina ollut sikäli tylsä ihminen ja työelämässäkin ajautunut järkevään valintaan, toki alalle joka kiinnostaa. Unelma-ammatti tänä päivänä olisi varmastikin joku sellainen, jonka parissa työnteko ei tuntuisi työnteolta, mutta veikkaan, että kohdallani tuo on hyvin kaukainen haave. Ravintoloitsija noin periaatteessa tai ruokakauppias, ehkä ne ovat semmoisia aikuisiän unelma-ammatteja. 

6. Paras tapasi rentoutua?

Liikunnan ja levon sopiva yhdistelmä, siihen vielä ihana ravintolaruokailu ja sopivine viineineen. 

7. Mistä haaveilet tällä hetkellä?
Kymmenvuotishääpäivämatkasta kahden miehen kanssa. 

8. Paras vuodenaika?

Alkukesä. Edessä on vielä lupaus tulevasta lämpimästä kesästä. Myöhäinen kevät menee samaan syssyyn. 
9. Oletko jo miettinyt/ostanut joululahjoja?

Olen miettintyt, hankkinut en vielä. Muutaman hyvän olen jo keksinyt, kohta voisi aloittaa hankinnat. 

10. Paras lahja, jonka olet koskaan saanut?

Jos jätetään ilmiselvä pois, eli nuo neljä nahkapakettia, eli rakkaat lapsemme, niin yksi mieleisimmästä lahjoista on varmaankin ollut häälahjaksi aikanaan saamamme luksusviikonloppu. Erittäin mieleinen oli myös äidiltä ja siskolta saadut liput Robbie Williamsin konserttiin Tallinnaan lapsenvahtilupauksella. 

11.Mistä sait innostuksen perustaa oman blogin?

Koin tarvitsevani ulkopuolista tukea painonpudotukseen. Aloitin jo keväällä 2014, mutta tuolloin vuorovaikutusta ei vielä tullut ja  blogikin hiljeni. Tänä keväänä aloitin projektin uudestaan, samassa rytäkässä palasin blogin pariinkin. Tällä kertaa lukijoitakin tuli jokunen, mikä on ollut iso asia oman kiinnostuksen ja motivaation ylläpidossa. Tästä on hyvä jatkaa, kunhan taas vauhtiin pääsen. 

***

Itse nimeän hieman myöhemmin blogit, jotka minulta tunnustuksen saavat. Hienosti on tämä haaste jo lukemiini blogeihin levinnyt

Kommentit

Suositut tekstit