Lomalla ollaan!

Muoks. tämä teksti on ollut tarkoitus julkaista 21.9., mutta jostain syystä keskeytynyt silloin. Nyt taisin jossain kuumehoureissa tämän napauttaa uudelleen julkaistavaksi kymmenen päivää myöhässä, mutta olkoot, loma ansaitsee oman postauksen vaikka sitten myöhässä. 


Niin olen lomalla. Vihdoin! Ja onpa muuten aikasta ihanaa. Edellistä etelänlomasta on kolme vuotta, tässä välissä on nautiskeltu vain kaupunkilomista. Nyt ollaan ihan rehellisellä seuramatkalla, bussimatkat kentältä  ja kaikki. Elämäni ensimmäinen all Inclusive. Helppoa ja yksinkertaista. Juuri sitä mitä kaivattiin kuluneen kesän jälkeen. 

Lähdin reissuun ihan rehellisesti sillä asenteella, että kaikki kilot mitä tulee, otetaan vastaan lomailun hengessä. Ruokaa ja juomaa kun on tarjolla niin paljon kuin syödä ja juoda saattaa. Toistaiseksi ruoka on kuitenkin tullut nautittua kevyemmällä otteella, eikä jälkiruokakaan täällä lämmössä maistu. Pina colada kumppaneineen sen sijaan maistuu. 

Liikuntakin on tullut harrastettua allasaerobicin verran, lenkkarit on mukana. Mutta saa nähdä. Just nyt vaan nautin ja teen juuri sitä mitä huvittaa. Reissun jälkeen alan miettiä vakavasti painonpudotusta, siihen saakka kevyellä otteella!

Kommentit

  1. Allasaerobik on tosi jees, juurikin toukokuussa koettua :)!! Ihana kuva muuten!

    VastaaPoista
  2. On varmaan ollut rentouttava loma.Blogissani olisi sinulle tunnustus ja kysymyksiä! Käy kurkkaamassa.

    VastaaPoista
  3. Ihania lomakuvia insta täynnä:)
    Lomalla on rento meininki sulla on ihan oikee asenne ja sitte ku ottaa rennosti huomaa kaipaavansa just liikuntaa mitä ootkin hienosti harrastellut.

    VastaaPoista
  4. Loma ansaitsee aina hehkutusta! =)

    VastaaPoista
  5. Ihana lomanainen! <3
    Vähän tarvii noita pina colada-hetkiä vielä odotella. Mun lempidrinksu auringossa Sex on the beach :DD

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille kollektiivisesti :). Lomafiilikset alkaa tuntua jo aika kaukaislta, mutta pidetään niitä yllä uutta suunnitellessa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit