Melkein kunnossa

En yleensä tapaa kuumetta pitää yllä vuorokautta pidempään. Tästä syystä olikin outoa, että tällä kertaa kuumemittari kellotti lämmöstä kertovia lukemia vielä maanantaiaamunakin. Tauti oli muutenkin varsin outo. Flunssan oireita ei ole näkösällä (hyvä niin), sen sijaan vatsa oireili hieman ja koko ajan vallalla oli outo ruokahaluttomuus, joka vaivasi aina keskiviikkoon saakka. Tänään torstaina olen jo syönyt normaalisti, mutta eilenkin pääruoka jäi syömättä.

Hyvää tässä on ollut se, että all inclusive -kilot ovat jääneet taa, nyt tarvitsee enää karistaa ne pari kiloa, jotka ehtivät kertyä kesän ja arjen alkamisen välissä, eli hyvin lyhyessä ajassa ennen tuota lomaa. Pahimmillaan kävin jo melkein 75 kilossa, mikä on aika karua, ottaen huomioon, että kevään urakan jäljiltä alimmillaan olin jo hyvin lähellä alittaa 70 kilon rajan. Nyt siis jatketaan jostain 72 kilosta, kunhan jatketaan.

Arjen ja painonhallinta tuntuu edelleen olevan vähän hukassa, mutta siitä lisää vähän myöhemmin.

Kommentit

  1. Voimia ja tsemppiä! Alkuun on niin vaikea lähteä liikkeelle, mutta kun olet ekan viikon saanut pakettiin niin ihan varmasti helpottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka :), ekaa viikkoa tässä juuri aloittelen, tsemppi on tarpeen!

      Poista
  2. Toivottavasti tauti pian kokonaan selätetty! Sairastaminen kun ei ole yhtään kivaa! Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :), harmittavan pitkäikäinen tauti tuntuu olevan, mutta nyt alan hiljakseen starttailla taas!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit