Ruokavaliohaaste vastaanotettu



Yksi suosikki laihdutus/elämäntapamuutosblogeistani on Sisublogi, sieltä löytyy paljon omaa elämää sivuavia aiheita, juoksua, salia, ruokavaliota ja välistä vähän niitä sisustushommiakin. Tämän päiväisellä piipahduksella nappasin mukaani Sisublogin ruokavaliohaasteen, jonka Suvi oli saanut omaa elämäntaparemonttia tukemaan omalta valmentajaltaan ja jonka hän jakoi meidän lukijoiden iloksi.

Minähan tietysti tartuin tähän, tapana kun on lähteä mukaan vähän kaikkeen. Katsotaan kuin käy, tuleeko täälläkin elämä tielle, kuten sillä tapana on. Helpostihan sitä tulee suht järkevästi syötyä, mutta usein sitä tulee syötyä hyvinkin sen yhden ja saman kaavan mukaan. Kuten vaikka aamiainen. Instaseuraajani ainakin tietävät, että minä syön käytännössä vain kolmea eri aamupalaa, smoothieta (johon käytän käytännössä vain kahta eri reseptiä), puuroa mansikoilla ja raejuustolla tai Reissumiehen Tummaa avokadolla. Hyviä kaikki, enkä ole edes kyllästynyt, mutta sama kaava voi alkaa puuduttaa lopulta.


Päivän muutkin ruuat tahtovat noudataa samaa linjaa, arkiruokavalioon kuuluu käytännössä kahta eri lihaa ja toisinaan lohta. Kasviksetkin ovat aina ne samat tutut. En lopulta syö edes näennäisen monipuolisesti. Vaikka kuvittelen syöväni paljon kasviksia, epäilen, että tarkemmalla tutkimuksella selviäisi, etten noudata kasvisten syöntiin liittyvää viiden eriväsen kasvin suositusta päivässä. Eriväriset kasvikset sisältävät kukin erilaisia vitamiineja, antioksidantteja jne. ihmiskeholle tärkeitä aineksia. Määrällisten suositusten lisäksi olisi siis hyvä noudattaa myös värisuosituksia. 




Haaste on siis vastaanotettu, raportoin myöhemmin edistymisestä. 



Kommentit

  1. Aivan mahtavan kuuloinen haaste, tsemiä siihen :)
    Olen jo pidempään kuolaillut sun herkullisia ruokakuvia instassa :P

    VastaaPoista
  2. Toistaiseksi ei ole ainakaan uusia pisteitä kertynyt, mut kyl tää tästä :). Tyttäreni kielsi kuvaamasta enää yhtään ruokaa instaan, näyttää kuulemma siltä, että minä vaan syön koko ajan :). En aio totella!

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihania sanoja, kiitos <3 Miltäs pistetilanne näyttää? =) Hetkinen, nyt aloin miettimään, että seuraanko sua jo Instassa?? Mikä sun käyttäjänimi on? Jos en seuraa, alan seuraamaan =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit