Monen v:n aamu. Vaaka, vesi ja jotain muuta

Jep jep, loisto aloitus viikonlopulle. Not. Vaaka on viholliseni. Se kiusaa ja masentaa. Tänä aamuna 76.0.

Joku voisi sanoa, että mitäpä jos vaikka unohtaisit sen vaa'an. Niinhän melkein päätinkin aiemmassa postauksessa. Ei se vaan oikein onnistu. Vaaka on aiemmin ollut hyvä motivaattori. Nyt se on motivaation tappaja.

Viikonloppuun on pelottavaa lähteä näillä fiiliksillä. On paljon helpompi syödä fiksusti viikonloppunakin jos sillä on ollut jotain merkitystä arkena. Maanantaina kellottaisin varmaan vielä karmeampia lukemia ellei vaa'an paristo olisi juuri armeliaasti loppunut.

Mutta. Minä en olisi minä jos jäisin tähän vellomaan. Ei kuulu tapoihin. Joten kohti uusia pettymyksiä. Ei kun iloisia yllätyksiä.

Ennen hiihtolomaa aioin tutustua Kukka Laakson Kevätsiivoukseen. Nyt teen sen oikeasti. Tämän vuoden ohjeet eivät olleet ihan niin yksityiskohtaisia kuin viime keväänä, varmastikin maksullisessa ryhmässä on nyt enemmän asiaa. Ensimmäinen pointti oli jo se mihin minun pitää tarttua ja jonka toivonkin olevan tämän hetkisten ongelmieni alku ja juuri. VESI. Juon vettä vain oikeastaan vain töissä, jossa sitä menee päivän aikana yksi kannu, mikä ei sekään siis ole riittävästi.

Lähden nyt tutustumaan askel kerrallaan Kukka Laakson Kevätsiivoukseen, tosin jo tässä kohti myönnän, että en tule maitotuotteita, enkä viljoja kokonaan hylkäämään. Soveltuvin osin siis, tällä tavalla taidan raiskata koko siivousajatuksen, mutta otan tämän inspiraaion lähteeksi. Kukka Laakso itsessään on jo melkoinen inspiraation lähde ja motivaattori. Oiskohan peräti yhden sortin idolini?

Kukka Laakso, inspiraatio ja motivaatio

Kommentit

Suositut tekstit