Joko vihdoin katkolle?

Luvassa valitusta ja hyvinvointi/laihdutusblogiin sopimatonta kuvamateriaalia. Olen tainnut saavuttaa pohjan. Katkon paikka ja suunta vain ylöspäin.  

Viime viikonloppu, nyt jo viikontakainen, oli ihana ja herkullinen. Ja erittäin tarpeellinen kaikinpuolin. Ihanaa seuraa, rakkaita sukulaisia. Kaikinpuolin nautinnollinen. Ruoka- ja juomaorientoneessa seurassa testattiin perjantaina Farangin maistelemenut ja Salakapakan salaiset drinkit. 



Lauantaina nautittiin minttukaakaota termarista kummituskävelyllä Helsinkin kantakaupungissa ja herkuteltiin syömällä läpi Pastorin lista. 


Sunnuntaina pääsin osalliseksi lankomiehen ensimmäiselle isänpäivän brunssille. Kokkisiskoni loihti pöytään jos jonkinlaista herkkua, jotka kruunattiin pancakesilla, tuoreilla marjoilla ja sulatetulla suklaalla. 


Voisi kuvitella, että tuon viikonlopun jäljiltä olisi ollut varsin helppoa vaihtaa vihdoin kevyemmälle ja erityisesti vähäsokeriselle ruokavaliolle. Ajatus oli hyvä, makeaa ei enää maanantaina tehnyt mieli, vaan siitä se sitten kuitenkin lipsahti. Tiistain pysyin tiukkana, keskiviikkona kiskoin kaksin käsin kaappiin unohtuneita lakuja. Loppuviikosta en viitsi edes kirjoittaa. Katkon paikka.

Olo on huono, väsyttää, vatsa vaivaa. Eiköhän se nyt vihdoin ole aika ryhtiliikkeen? Aiemmasta kokemuksesta tiedän, että totaalikieltäytyminen lisätystä sokerista ja valkoisista jauhoista auttaa. 

Kommentit

  1. Voi, mitä herkkuja! Ikävä kyllä mun elämästä saisi samanmoisen kuvakoosteen :D
    Mulla on tullut totaalikyllästyminen terveellisyyteen ja kohtuullisuuteen. :(
    Lenkkeily on ihan jees sentään :)))
    Aika kauheeta, kun oon alkanut ajattelemaan, että tää läskivatsa ja ihraset reidet on se hinta, mitä ihanista illoista kynttilänvalossa on maksettava :D
    Voi herkut! Nyt ryhtiliikettä tähän suuntaan, KIITOS! :P
    Ja tsemppiä sulle uuteen viikkoon! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Suvi :), onneksi just nyt ei tee yhtään noita herkkuja mieli!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit