Lounaslistalla: Bodypump

Kolmas päivä uutta alkua sujui mainiosti, valmistautuminen on selkeästi kaiken a ja ö. Menin normaalia aiemmin töihin, salikassi odotti valmiiksi pakattuna oven pielessä, siitäpä se lähti helposti mukaan. Keskiviikkona oli ohjelmassa lihaskuntotreeni töiden yhteydessä, tällä kertaa valitsisin bodypumpin lounasaikaan. Pumppia olisi ollut tarjolla myös kolmen aikaan, mutta halusin testata miten nopeasti lounasajan liikunta tulee hoidettua. Naisena tähän liittyy kauneudenhoitohaasteita, hygieniahaasteet lienevät samat miehilläkin. Treenin lisäksi on käytävä suihkussa ja laitettava hiukset, meikattava  jne. Koko reissuun kauneusrutiineineen ja treeneihin meni tunti ja 20 minuuttia, eli vajaan tunnin kun jatkaa työpäivää molemmista päistä, niin tämä on toteutettavissa. Nopeammin saattaisi selvitä huolellisella valmistautumisella, nykyinen hiustyyli ja ripset nopeuttavat kyllä mukavasti. 


Taidan siis lisätä tämän tunnin valikoimaani, uuden ajankohdan lisäksi tuli muuten testattua toinenkin uusi juttu. Tunti oli nimittäin ensimmäinen kokeilemani virtuaalinen Les Mills -tunti. Teknopalatsilla on oikein hyvä tavallisten tuntien valikoima, minkä lisäksi he ovat lisänneet lukkariin aamuihin, päiväsaikaan ja viikonloppuihin näitä virtuaalisia tunteja.

Bodypump ei sinällään ole kovin monimutkainen tunti, eipä siihen tangon ja punttien heilutteluun kummoista koreografiaa tarvita. Niinpä isolle kankaalle heijastettu ohjaus riitti oikein hyvin. Fiilis oli aika lailla sama kuin kotona YouTubesta jumppavideoita katsellessa, erona tietysti se, että tarvittavat välineet ja tilat olivat asianmukaisesti sekä seura, eli yksin ei tarvinnut tuolla tunnilla puurtaa. Ohjaus oli Les Millsin oman väen Uudessa Seelannissa kuvaama, eli täten enganninkielinen, mutta uskoisin kielitaidottomankin hiffaavan idea nopeasti. Voin suositella ja menen varmasti itsekin uudelleen. 


Hyvään valmistautumiseen ovat tällä viikolla kuuluneet olennaisesti myös eväät. Pumpin jälkeen nautin lautasellisen punajuurikeittoa. 


Meillä työnantaja panostaa henkilökunnan  hyvinvointiin tarjoamalla terveelliset välipala-ainekset, jotka ovat pelastaneet omalla kohdallakin monta kiireistä aamua ja iltapäivää. Välipalan voimin on hyvä lähteä heti töiden jälkeen liikkumaan, mikä kuului olennaisesti tähän liikuntasuunnitelmaani. Tämänhetkistä lempparia varten tuon kotoa raejuustoa, kahvihuoneesta löytyy pähkinät ja omput. 

Sokeriton linja on pitänyt ja pitää! Vaikka tällä viikolla kahvihuoneesta on löytynyt myös näitä herkkuja...




Kommentit

  1. HEI!
    Treeni keskellä työpäivää kuulostaa aivan ihanalle! Itselleni vain mahdottomuus, mutta nauti sinä tuollaisesta edusta! Pumppi on tällä hetkellä aikalailla suosikki tuntini (toki aina spinning myös) =) Kivaa loppuviikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, taisin tosiaan tykästyä tähän lounasliikuntaan, tänään menossa seuraava tunti testiin :). Erittäin sopiva ajankohta minulle.

      Poista
  2. Hyvä sinä! Oot mun idoli. Blogissa on sulle haaste 😅

    VastaaPoista
  3. Olispa ihanaa, kun sais päivällä hoidettuu liikkumiset alta pois :) Omassa työssä kyllä mahdoton ajatus :P
    Hienoa lukea näitä onnistumisia! Nimimerkki Iltapalaksi jäätelöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää päiväliikunta on kyllä ihan huippu, tänään lisää!

      Onhan sullakin onnistumisia ollut js tulee lisää kun se hetki on. Ei se aina on helppoa tai oikea aika. Tsemppiä Suvi :).

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit