Hotjooga

Kuva lainattu
Autuaan olotilan sain aikaksi eilenkin. Aamulenkkiin en ole vielä taipunut, mutta  sain sen verran itsestäni puristettua, että menin kokeilemaan uudenlaista aamun avausta, hotjoogaa. Superrentouttava aamun aloitus oli kyllä lähellä muuttua superärsyttäväksi, ensin aamutoimiin meni hieman liian kauan, jolloin ehdin perille vasta viitisen minuuttia ennen alkua. Ovella sain huomata, että sali ei ollutkaan vielä oikeasti auki, eli sisään pääsivät vain jo tunnistautuneet asiakkaat. Itse olin ensikertalainen. Maani myyneenä käännyin ovelta ja manasin aika rumasti mielessäni, ehkä ääneenkin. Onni oli kuitenkin puolellani, sillä joogan ihana ohjaaja sattui huomaamaan minut ja toivotti tervetulleeksi. Siinä kiireessä en tietysti mitään asiakastietoja antanut vaan sovittiin, että palaan tunnin jälkeen asiaan. Pääsin kuin pääsinkin nauttimaan ihanasta lämmöstä ja rentouttavasta joogasta. Odotukseni eivät pettäneet minua, lähemmäs 40 asteinen huone tuntui ihanalta juuri sängystä nousseena. Tunti oli todella nautinnollinen, jooga helli ihanasti juoksusta ja kahvakuulailusta kolottavia lihaksiani. Himmeässä tunnelmavalaistuksessa, hiljaisen musiikin soidessa taustalla myös mieli lepäsi.  Tuli tarpeeseen ja tulee ehdottomasti jäämään lajivalikoimaani.

Lämpimät kiitokset menevät siis Teknopalatsille, erityisesti siis tunnin ohjaajalle tunnista ja tietysti loistavasta ja huomaavaisesta asiakaspalvelusta. Kyseinen henkilö pelasti päiväni!

***

Perjantaiseen tapaan olen tänään kotipäivällä, teen siis lyhennettyä viikkoa. Tavallisesti käytän nämä päivän opiskeluun, mutta tänään aamu meni asioita hoitaessa, kaupunkireissun jälkeen pikasiivous ja nyt vuorossa Ruotsi-Suomi -peli, kaikin puolin poikkeuspäivä. Itse en oikeasti uskalla peliä katsoa, maaleja tulee vain silloin kun minä en katso. Joten perheen miehet hoitakoon tuon leiviskän, minä lähden lenkille. Ohjelmassa oli kevyt intervallilenkki, mutta minä taidan mennä hiihtämään. Niin kauan kuin latua riittää, on ihan ok vaihtaa juoksu hiihtoon.

Kommentit

Suositut tekstit