Muutos suunnitelmiin

Eilisen piti olla pyhitettyt nuoremman tytön baletin lisäksi myös kahvakuulalle. Vaan niin se iski flunssa minuunkin ja suunitelmat muuttuivat. Virkistävän kuulailun sijaan ilta kului sohvalaihduttaen ja kummitytön (myöhästynyttä) lahjapeitettä virkkaillen. 

En ole aina ollut Jutan suuri fani, enkä ehkä suuri vieläkään, mutta tv-ohjelmansa ja erityisesti sen päähenkilöt ovat inspiroivia. Kokeilemattakin tiedän, että Superdieetti ei ole minun juttuni, koska uskon, että minun kohdallani kyseeseen tulevat vain muutokset, joita voi jatkaa läpi elämän ja tiedän, että tuon tyylin ruokavaliota pystyisin ylläpitämään muutaman päivän. Silti noita tarinoita on kiva seurata. 




Hieman kyllä harmittaa, että flunssa pääsi yllättämään, kyllähän se alkuviikosta jo ilmoitteli tulostaan, mutta usein olen saanut nitistettyä sen alkuunsa. Tällä kertaa meni ihan lepohommiksi. Hyvin alkanut liikuntarytmi katkesi jälleen, aina se on yhtä hankalaa saada taas vauhtiin. Omatuntoa soimaa ohjelman lenkkien väliin jäänti, olkoonkin, että on itse laadittu ohjelma.

Viikonloppu mennee siis lähes lepäillessä. Tänään piipahdan "harrastetöissä", mutta muutoin taidan lepäillä ja antaa lasten harrastaa viikonloput liikunnat. Huomenna vuorossa vanhemman pojan salibandytreenit, vanhemman tytön ratsastus ja sunnuntaina pojan jääkiekko. Melkeinhän se tulee hiki niitäkin seuraillessa...

Kommentit

Suositut tekstit