Aamurutiinit?


Superdiettailun myötä aamupala tässä muodossaan on todellakin muodostunut rutiiniksi. Viime viikkoa lukuunottamatta olen nauttinut lähes joka aamu saman marjasmoothien kahvin kera, kaverina vaihtelevasti cashewpähkinöitä tai paistettu muna. Smoothien reseptiä en ole toistaiseksi vaihdellut yhtään, perussetillä mennään. Maitorahkammostani huolimatta en ole vielä kyllästynyt alkuunkaan. Jaksaa jaksaa, mutta kieltämättä olen ahkerasti mm. instasta yrittänyt etsiä vaihtoehtoja.



Joillekin dieetti tai elämäntapamuutos pn se hetki jolloin ylipäätään yrittänyt tehdä aamupalasta rutiinin. Minulle tämä ei ole se ongelma, päinvastoin, aamupala on aina ollut päivän lempiateriani ainakin jos brunssia ei lasketa. Sen sijaan olen aina kokenut aamuliikunnan tyhjään vatsaan todella vaikeaksi. Ymmärtääkseni superdieettiin se kuuluu hyvin olennaisesti , toisaalta en ihan virallisesti superdieetillä ole (vielä, viime yönä tutkin jo Fitfarmin sivuja, tahdon tietää enemmän!), joten en ole itseäni aamusta pihalle pakottanut. Harrastavan lapsiperheen arkeen aamuliikunta kuitenkin sopisi todella hyvin, illat on ympätty täyteen lasten ja miehenkin aikataulutettuja harrastuksia. Ja jos liikuntaa haluaa mahduttaa viikkoon 6-8 tuntia, on syytä ottaa kaikki keinot käyttöön. Aamu-uninen en ole, joten ongelma on vain ikävässä nälän tunteessa tyhjään vatsaan liikkuessa. Siihen varmaankin tottuisi aika pian ja ehkä sitä jotain pientä voisi suuhun napatakin. 

Joten. Perjantaina oli vihdoin se hetki. Upea auringonpaiste imaisi minut pihalle suoraan sängystä, vaatteet olin laittanut jo illalla valmiiksi. Lapsille jätin puurot pöytään ja painelin ovesta ulos. Asfaltti jo pilkottaa, joten juoksun peruskuntokausi oli ihan valmis starttaamaan!




Kommentit

Suositut tekstit