Lounastauolta

Ei mennyt tämä aamu ihan putkeen, ilmeisesti kesäaika oikeasti vaikuttaa. Kellon soidessa 6.45 olin ihan unessa, enkä todellakaan päässyt ylös vielä varttiin vaikka noin ylipäätään olen aamuihminen eikä herääminen ole vaikeaa. Kiireisen aamun vuoksi (ehdin sentään aamusmoothien surauttaa) erinomaiset suunnitelmani lounaseväistä jäivät toteuttamatta. Onneksi töistä aina jotain, osa talon puolesta ja osa omia eväitä. Näillä mennään nyt, ei ihan ideaalia.
Päätin nyt tehdä ihan oikeasti katkon tälle poikkeuksen poikkeukselle. Jos elämästäni vain  50 % menee muutoin kuin jonkun standardin mukaisesti, on parempi tehdä siitä poikkeuksestakin standardi. Pääsiäisen ei tarvitse olla mikään mahdottomuus, kyllä minä selviän syömisestä reissussakin. Syytä olisi ainakin. 

Eilen päätin muutenkin, että olisi varmasti hyödyllistä suunnitella omatkin syömiset välipaloja myöten aina etukäteen. Tähän asti olen vain pitänyt huolen, että jääkaapissa on tarjolla ruokavaliooni sopivia ruokatarvikkeita, mutta suunnitelmassa pysymiseen auttaisi nyt se, että mietin tarkkaan mitä syön. Jospa tämä tökkiminen sillä menisi ohi.

Motivaatiota löytyi muuten taas vaa'alta. Piipahdin viikonlopun jäljiltä tänään vaa'alla. Lukema oli onneksi reilusti alempana kuin perjantaina, eli se taisi oikeasti olla jotain turvotusta. Ensi perjantaiksi on ihan mahdollista saada taas laskeneita lukemia. 


Kommentit

Suositut tekstit