Vapaapäivän ruokapäiväkirja kuvina

Mitä minä sitten syön kun paino vaan nousee? Kirjaan päivittäin syömiseni Kalorilaskurin seuraajaan  Sulamoon, numeroihmisenä nautin kovasti sen tarjoamista laskelmista, ravinnon makrot tulee laskettua hyvin tarkkaan, samoin vitamiinien ja hivenaineiden saanti. Eilen kuvasin koko ruokapäivän , siitä on pohtiminen hyvä aloittaa. 

Eilen torstaina tuli syötyä määrällisesti aika paljon, mutta toisaalta aloitin päivän 45 min hölkkälenkillä ja illalla ohjelmassa oli vielä korkeatehoinen Bodyattack, eli kulutusta tuli ihan reippaasti. Töistä oli vapaapäivä, mikä vaikuttaa lähinnä välipalan koostumukseen. Kotona iltapäiväkahvilla iskee aivan armoton makeannälkä, jota eilen paikkailin banaaniletuilla, ei siis herkku pahimmasta päästä ollenkaan. Kuten näkyy ruokavalioni on siis pääasiallisesti hyvähiilihydraattinen, korkeaproteiininen ja suhteellisen vähärasvainen. Kalorivajettakin lasken, koska laskemattakaan en osaa olla. Keskimäärin se on nyt helmikuun alusta lähtien ollut 800 kcal, vaje siis. 


Aamupalaksi punainen marjasmoothie, Oululaisen Tumma
reissari paprikalla ja juustolla,  paljon kahvia ja napit

Lounaaksi edellispäivän tähteet, eli uunijuurekset, lohta ja rucolaa

Välipalalla herkuttelin banaaniletuilla, raejuustolla ja punaisilla
viinimarjoilla. Ja tietysti kaffetta 

Treenin jälkeen vetäisin jälleen kesäkurpitsalasagnea,
paahdettua punajuurta ja rucolaa

Iltapala-aikaan ei ollut yhtään nälkä, mutta paistoin kuitenkin
kaksi kananmunaa





Tältä päivä näytti Sulamon analyysissa

Kommentit

  1. Wow. Siis tää Sulamo!? En tiennyt että jostakin saa noin tarkkaa dataa syömisistään! -Mahtavaa, pitää tutustua.

    VastaaPoista
  2. Kalorilaskuri taisi antaa vieläkin tarkempaa, mutta tämä Sulamon data on vähän helppotajuisempaa. Sulamo on maksullinen, mutta ei tainnut mahdottoman kallis olla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit