What a morning!

Eilen illalla kävin ystävän kanssa juoruamassa tervehenkisesti uima-altaassa, vajaa tunti hurahti vauhdilla vesijuoksun merkeissä. Kerran olen aiemmin tätä lajia testannut ja epäurheiluksi tuominnut. Ei siinä eilenkään syke noussut vaikka sprinttailtiin kanssajuoksijoiden ohi. On se sentään juoksua sosiaalisempi laji, joten voihan tätä toistekin kahvittelun sijaan harrastaa. Tälle viikolle olen kerran ehtinyt oikeasti uimaankin pojan uimakouluun aikaan, laji on mun makuun hieman tylsä, mutta jälleen lasten altaassa istumista parempi vaihtoehto. Joku kumma tuossa uimahallihommassa on. Siinä tulee ihan mahdoton nälkä ja väsy vaikka ei vesiliukumäessä laskua kummenpaa tekisi. Tällä viikolla peti on siis kutsunut normaalia aiemmin joka ilta, mistä onkin hyvä hypätä aasinsillan avulla tähän aamuun.

Nimittäin hyvin nukutun yön jälkeen on helppo herätä ajoissa, vetäistä lenkkikamat niskaan ja hiipiä ulos nauttimaan kevätaamusta! Eli tein sen taas (taputan itseäni päähän, hyvä hyvä minä!), vajaan tunnin pk-lenkki sujui auringonpaisteessa, lintujen lauluakin kuului jo. Tarkoitus oli juosta, mutta kävelyksihän se käytännössä meni. Juosta kyllä jaksaisin, mutta olen päättänyt hoitaa kevään aikana peruskuntokauden huolella, mikä tarkoittaa runsaasti lenkkeilyä  sykealueella 60-70% maksimista, mikä taas tällä hetkellä tarkoittaa, että juoksuaskelia ei juuri vielä oteta.




Lenkin jälkeen ilahdutin itseäni vaa'alla, olo oli niin kevyt. Ja kyllä alimmat lukemat kolmeen vuoteen lävähti tauluun 73,5! Ennen lenkkiä lukema oli 73,9, joten ensi viikon tavoite tuli nyt saavutettua vähän etuajassa :). Päätin jo eilen, että virallinen vaakapäivä on perjantai, viikonloppu saattaa toisinaan olla armoton, joten perjantaina punnitsemalla se ongelma tulee ohitettua. 

Mutta hei! Onhan tämä juhlan paikka! Paino on oikeasti pudonnut ja 1. tavoite on saavutettu!

paino tänään 20.3 73,9 kg!

Pudotus tuli varmaan nollattua samoin tein, palkitsin itseni harvinaisella herkulla (se oli virrrrhe! Ei palkita ruualla!), eli aamupalasetissä näkyy olevan yksi ylimääräinen ympyrä. Reissumiehen tosi tummaa kinkulla ja kurkulla, perussettien perussettiä, mutta niin hyvää. 

Vähän on tuhti aamupala, mutta päivä menee lennossa, joten siellä kevennellään. Joten ei muuta kuin vauhdikkaan vapaapäivän viettoon!

Kommentit

  1. Kiva kun olit jättänyt kommentin blogiini niin löysin tieni tänne :). Paljon onnea 1.tavoitteen saavuttamisesta! Hieno homma :). Tsemppiä jatkoonkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne! Tulen varmasti piakkoin vastavierailulle, tarinasi inspiroi minua kovasti! Ja kiitokset.

      Poista
  2. Hyvä sinä reipas Priitta! Sattumalta huomasin että oot taas aktivoitunut tällä saralla. Hieno juttu! Laitappa lisää reseptejä jos jotain kevyttä ja herkullista kekkaset.
    Ite superdieettasin reilu vuosi sitten ennekuin tulin raskaaksi, ja hyvä niin muuten olisin patvinut taas entisestään. Kaikki tuli kuitenkin takaisin raskauden aikana, mutta hoksasin kuitenkin jättää kaikki taas laitokselle. Mutta tämä vauva-arki ei sovi mun vyötärölle. Jos ennen en jaksanut huolehtia tarpeeksi hyviä raaka-aineita lautaselleni, nyt vielä huonommin. Marraskuusta jo +8kg!
    Tässä olen nyt muutaman päivän syönyt mukaellusti sd:n mukaan ja ainakin energiatasot on nousussa. Ehkä se tästä!
    Hyppään nyt taas vaklaan sun edistymistä! Piän sulle peukkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emma :). Ihana kun jätit jäljen käynnistä. Kyllä se tähän motivaation ylläpysymiseen vaikuttaa kovin, jos tietää, että jota kuta kiinnostaa.

      Kyl se siitä, sulla on vielä aika pieni (ihan liian iso siihen nähden, että en ole vielä häntä tavannut) ihminen kaverina, mikä vaikuttaa ihan kaikkeen. Trust me, muistan vielä hyvin nuo ajat. Itse taisin eka kerralla motivoitua kunnolla huolehtimaan itsestäni vasta joskun seuraavan kesän tienoilla, eli ehkä se tosiaan sullakin alkaa pian helpottamaan. Kyllähän kevät itsesäänkin jo piristää ja sitä jaksaa paremmin tsempata. Tsempataan yhdessä :).

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit