Aamusali

Kyllä se vaan on niin, että päivä on parempi kun sen aloittaa liikkumalla. Tänään oli ohjelmassa työ/opiskelupäivä, kasilta nakkasin lapsoset päiväkotiin ja aloitin itse päiväni viereiseltä salilta. Run- valmennuksen ensimmäinen saliohjelma on sellaisenaan aika kevyt ja suoritetaankin vain kerran viikossa. Haastetta kaipaaville tulikin viime viikolla uusi ohjelma, joka olikin sitten ihan eri kaliiperia. Vaikka olenkin ihan tottunut salilla kävijä, oli osa liikkestä ihan tuntemattomia minulle, sarjojen, painojen ja toistojen määrät ja tyylit näyttivät kyllä hyvin haastavilta. Vielä en ole saanut aikaiseksi, että olisin katsonut ohjelman opastusvideot, joten tänään mentiin vielä vanhalla ohjelmalla. Kaipasin kovasti hikeä pintaan, joten tein ohjelman liikkeet supersarjan tapaan, tosin liikkeet kohdistuivat esim. etu- ja takareisiin tai vatsaan ja selkään. Supersarja sinällään tarkoittaa sarjaa, jossa tehdään kaksi samaa lihasryhmää harjoittavaa liikettä peräkkäin ilman taukoja. Tätä mukaellen sain tuolla vanhallakin ohjelmalla sykkeen nousemaan ja hien pintaan. Näin illan suussa jalat alkavat muistuttelemaan olemassa olostaan, eli jotain tuntumaa sinnekin on saatu. Riikan innoittamana suoritin extrana hieman itse- tai oikeammin pakaratutkiskelua, eli harjoittelin hieman kyykkyä. Ilman painoa ja pienen painon kanssa, pieni korotus kantapäiden alla. Yritin tiiviisti ajatella pyllyä, joskus olen senkin todennut auttavan liikkeen kohdistamisessa oikeaan lihasryhmään. Nähtäväksi jää :).


Se olis sitten pitkä vapaa taas, ohjelmassa lohisopan keittelyä, Cheerleadereiden kevätnäytöstä ja nuoremman pojan synttärit. Sekä sateenpitelyä, on sitä joskus helatorstaita vietetty hieman aurinkoisemmissakin merkeissä. 

Kommentit

  1. Viime keväänä melkein jaksoin harrastaa salilla käyntiä... Mut en vaa saanut harrastusta jatkumaan. Kateellinen olen niille, jotka jaksaa ;)
    Onneksi on vapaata neljä päivää. Tarvitsen untauntaunta :) Nyt sitä saa ;)

    VastaaPoista
  2. En minäkään oikeasti kauheasti nauti salilla käymisestä. Enempi semmoinenv välttämätön paha. Viime kesänä tykkäsin kyllä kun oli tosi tehokas ja sykettä nostava ohjelma.

    Kiitos aktiivisesta kommentoinnista Suvi, kyllä se on vaan kivaa ja motivoi kummasti kirjoittelemaan tänne ja sitä myöten pysymään ruodussa ja tavoittelemaan tuloksia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit