Pikapostaus melkein sovituskopista

No nyt! Nyt on hyvä fiilis. Unohdetaan edellinen postaus ja sen valitus. Ihan sama sille vaa'alle. Ostin juuri kolme tuumakokoa pienemmät farkut kuin viimeksi (Unohdetaan se fakta, että sekä malli, että merkki ovat erit ja iloitaan tästä!). Tänään olis ohjelmassa yllättäin tyttöjen juttuja naapureiden (parhautta!) kanssa, lähdetään Auroran keikalle illalla. Vähän oli muut suunnitelmat alunperin, mutta ei ole ollenkaan huono tämäkään käänne.

Mutta siis, kun lemppari vapaa-ajan farkut hajosivat pari viikkoa sitten ja muut on turhan jakkupukufarkkuja, niin pitihän se lounastauolla ajella ihan keskustaan saakka. Vanhasta tottumuksesta otin hyllystä Vero Modat koossa 31 ja Levikset koossa 32, ensimmäiset ei olleet hyvät ollenkaan, jälkimmäiset olivat nämä kuvassa jalassa olevat. Aivan ihanat jalassa, mutta huikean paljon liian isot. Myyjä toi minulle pari kokoa pienemmät, jotka nekin olivat selvästi löysät. Siinä vaiheessa totesin makutuomarina olleelle ystävälle, että ihan sama miltä ne tuntuu, jos tuumakoko alkaa kakkosella, minä otan ne! Farkut eivät olleet alkuunkaan pienet (muutaman viikon päästä ehkä jo liian isot ;)), vaan istuivat kuin hanskat ja olivat ihanan pehmeät. Täydelliset. Ja se fiilis! Ei sen voittanutta :). Kyllä nyt passaa lähteä rimpsalle.

Siitä on kuulkaa aikaa!

Kommentit

  1. Uudet pienemmät vaatteet tuo parhaan mielen :) Toivottavasti oli rentouttava ilta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä vähän turhankin rentouttava ilta, ihan veti tosi rennoksi seuraavaksikin päiväksi :). Mutta jos näitä enintään kaksi kertaa vuodessa harrastaa, sallin sen rentouden itselleni.

      Poista
  2. Wau, mä tiedän tasan tarkkaan tuon ihanan fiiliksen kun jalkaan mahtuu pienenmät farkut. Ihan paras tunne :) Sä oot tehnyt kovasti töitä ja saat nauttia tuloksista!

    VastaaPoista
  3. Mulle oli erityisesti tuo kokomerkintä iso juttu. Alle kolmenkymmenen tuuman farkusita on aikaa :). Tosin epäilen, että osasyy on tämä malli, mutta annan sen nyt jäädä toissijaiseksi ja nautin tästä fiiliksestä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit