Parempaan viikkoon! Ja kuukauteen!

Huhtikuu kaikkine lukuisine poikkeustiloineen on ohi, edessä toukokuu, joka kaiken järjen mukaan pitäisi olla paljon iisimpi. Toukokuun aion käyttää tehokkaasti siihen, että saisin vihdoin ruokailut ja liikunnat sille mallille, että kesä, joka jälleen on yksi iso poikkeustila, olisi selätettävissä järkevästi ruokaillen ja liikkuen riittävästi.

Kaikesta huolimatta huhtikuussakin paino putosi, kaiken kaikkiaan reilut kaksi kiloa. 30.3 paino oli 74,4 kun 30.4 olin lukemassa 72,2. Suhteellisen tyytyväinen olen. Toukokuusta suunnittelen kuitenkin tässäkin mielessä tehokkaampaa, mahdollisuudet olla tiukkana ovat niin paljon paremmat.

Epämääräisen viime viikon jälkeen olen aivan into piukeena jatkamassa järkevämmällä ruokavaliolla, tänään ehdin jopa tehdä lounaseväät, välipala tosin sitten unohtui, mutta se on järjestettävissä. Viikko sai muutenkin loistolähdön, avasin vihdoin työmatkapyöräilykauden, yhdistelmäajoneuvo pääsee iltapäivällä töihin. Aamulla pyöräilin vielä ilman kuormaa, mies hoiti lapset päiväkotiin, minä pyöräilin koulun kautta vanhemman pojan seurana. Laatuaikaa auringonpaisteessa pojan kanssa, oli kivaa. Matkaa töihin minulla ei tule kuin vajaat viisi kilometriä, ilman kuormaa sitä ei juuri liikunnaksi voi laskea, mutta kun kärry pakataan tiiviisti lapsilla, saa reidetkin ihan huolella töitä :). Ei ole enää ihan pieni tuo minun kuormani.

Luovuimme nyt ainakin kesäksi kokonaan toisesta autosta, joten tätä lystiä on tarjolla enemmänkin. En pistä pahakseni, tällä etäisyydellä työmatka-autoilussa ei oikeasti ole mitään järkeä.

Ihanaa auringontäyteistä kevätviikkoa kaikille!




ps. viime viikon liikunnat jäi niin onnettomaksi, että jätetään listaamatta, käveltyä kyllä tuli, mutta sitä ei nyt lasketa. Parempaan viikkoon!

Kommentit

  1. Saat ollakin tyytyväinen pudotukseen, reilu kaksi kiloahan on todella ideaali tahti, sehän tekee sen puoli kiloa viikossa. Jatka samaan malliin!
    Minullakin on viisi kilsaa töihin, yllättävän nopsaan matka taittuu :).

    VastaaPoista
  2. Ei ole vaan kauhean mediaseksikkäitä nämä tylsät, järkevät pudotukset :D. Olisi kauhean kiva tarjota teille lukuisille lukijoilleni hillittöämiä kolmen kilon tiputuksia viikossa, mutta tosihan se on, että tällä tyylillä tehdään pysyviä tuloksia, ainakin minun osaltani :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit