Poikkeustilaa, jälleen

Tänään piti olla toisessa välitavoitteessa. 200 g siitä kuitenkin jäin, eli punnituksessa tänä aamuna paino oli 72,2. Vähän harmittaa, mutta vain vähän, koska poikkeustiloja koko viikko :/. Normaali arki jäi tällä viikolla lyhyeksi, kotona oltiin vain kaksi päivää, minkä jälkeen lähdin talkoilemaan vanhan työpaikan, eli perheravintolamme Vappuun. Jaloilla on nyt oltu kolme päivää, muuta liikuntaa en olekaan ehtinyt (jaksanut) harrastaa, eilen tuli 19000 askelta, nyt jalkoja pakottaa, eikä juoksulenkki oikein houkuta. Ihan hauskaa vaihtelua toimistotyöhön, mutta kiitollinen olen, että oikeasti elantoni istumalla hankin :). Jos ei ole liikkumaan ehtinyt, niin ei sitten kyllä syömäänkään ja sen mitä olen syönyt niin hyvin epäsäännöllisesti ja osin epäterveellisesti. Poikkeustilaa siis jälleen. Tähän on tultava muutos, koska tänäkin kesänä tulen kuitenkin tuolla aikaa viettämään, viikonloput ja lomat vähintäänkin. Jos kesästä puolet kuluu tuolla, niin ei sen kestä olla poikkeustilaa, koska en aio tätä projektia kesäksi keskeyttää. Iso oppimisen paikka siis. Mutta sitähän tämä on, opettelua. Laihduttaminen kotona on ihan iisiä, töissä myös, eli normaali arki on hanskassa, mutta koska elämääni sisältyy niin paljon kaikkea muutakin kuin sitä normaali arkea, on tämä poikkeustila-ajattelu saatava nyt kuriin. Liian paljon on poikkeustilaa tähän kevääseen mahtunut.

Tänään olen taas ilman puhelinta, yhden laturin elämä ei näköjään sovi minulle, muuten ei haittaisi, mutta kynnys postata tänne ilman kuvia on korkea, mutta tulipa nyt ylitettyä se kynnys :). Ehkä jo huomenna kuvien kera.

Kommentit

  1. Poikkeustilat on pahoja! Mulla edessä yh-elämää seuraavat kaksi viikkoa, kun isäntä reissussa. Positiivista siinä on se, että dieetin noudattaminen on silloin huippuhelppoa :)
    Ensi viikolla takaisin ruotuun, niin kyllä se siitä taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne, mutta nyt mun aika oppia elämään niiden kanssa, yritän siis opetella tekemään poikkeuksesta säännön :).

      Tsemppiä YH-viikkoihin, kiva kun kävit!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit