Autuasta aamua ja mitä tein viime viikolla

Tämän aamun avain onneen oli avokado.  Kiitos Fitfarm Run ja sallivampi ruokavalio! Kirjoittelen tässä joku päivä tarkemmasti ruokavaliostani (sallituissa rajoissa ;)), kunhan saan kuvat kameralta koneelle. Siitä on sitten helppo tottuneen silmän laskea, että kuinka paljon sitä hiilaria tuleekaan Sisublogin Sisu tätä taisi jo kyselläkin :). 


Olen kyllä ottanut kaiken irti valmennuksen foorumilla PT:n antamista korvaavuuksista. Avokadoa ja leipää on syöty ihan huolella, joskin sallituissa rajoissa. Tänä aamuna päätin kuitenkin jättää leivän väliin, sillä tottumattomalle vatsalleni viime viikon Real-iloittelu on tainnut olla vähän liian iso pala haukattavaksi kerralla (toisin kuten suulleni, helposti on puolikas siivu uponnut kerralla!) ja nyt kärsin aikamoisista ilmavaivoista (tämän te halusitte tietää). Tänään leivän ja marjasmoothieni sijaan nautiskelin hiilarit, kuidut, protskut ja hetelmät sulassa sovussa karmean värisessä, mutta ah niin ihanassa avokado-kaura-hedelmäsmoothiessa. Katsotaan miten pysyy nälkä poissa, mutta riittävän tuhdilta tuo kyllä tuntui.





                     



Viime viikolla tuli liikuttua suhteellisen mallikkaasti. Periaatteessa viikon viimeinen ohjelman mukainen treeni jäi tekemättä, mutta viikonlopun mentyö talkoillessa,  päätin tämä sallia itselleni. Olkoot perjaintain ratsastus tällä kertaa se pitkän kävelyn korvaaja, pk-sykkeellä ainakin mentiin. 

Vk 16
Ma: Kuntosali, jalkatreeni 50 min
Ti:  7,5 km juoksu, 52 min tasavauhtinen ja kiihdytykset
Ke: Kotijumppa 20 min, 25 min putkirullaus
To: Juoksu 6,5 km ja juoksujumppa + kiihdytykset 65 min
Pe: Ratsastus 60 min
La: Juoksutesti + lämmittelyt 4,6 km, 31 min
Su: ---

Kommentit

  1. Ahkerasti oot liikkunu. Peukku sille! :)
    Oi, avokado on niin herkkua. Laitoinkin sitä tänään lounassalaattiin. Ihan pikkusen vaan ;)

    VastaaPoista
  2. Täytyy varmaan koputtaa puuta, mutta on niin ihanaa kun on vihdoin pystynyt ihan terveenä ja ilman muita häiriötekijöitä liikkumaan hyvin :). Tämä viikkokin vaikuttaa oikein lupaavalta, so far :).

    Kiva kun kävit!

    VastaaPoista
  3. OI nam avokadoa! Mulle ei jostain syystä enää sovi avokado, sillä aloin saamaan siitä julmetunmoisia vatsakramppeja. Avokado kun oli mun herkkua! Ehkäpä uskallan kokeilla sitä taas, josko sopisi mulle sittenkin.

    Hienosti liikuttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla uhkaa lähteä lapasesta avokadon syönti, kaikki korvaavuusmahdollisuudet tulee ainakin käytettyä :). Harmittaa kyllä sun puolesta jos et avokadoa pysty syömään :/.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit