Happy runner!


Tiistaina oli ohjelmassa kevyehkö juoksulenkki ja kiihdytykset päälle. Aiemmin aloittamallani My Asicsin -ohjelmalla en ollut vielä 5 km lönköttelyä pidemmälle edennyt, joten suorastaan jännitti Runin eka lenkki. Kulki! Fiilis oli kiva ja sen mukaan mentiin, koska juoksutesti, jonka mukaan vauhdit jatkossa määritellään, on vasta edessä. Arvioin sopivan vauhdin ja lähdin lönköttelemään 7:20 vauhtia. Nuoremman pojan taidekoulupäivä kun oli, juoksin Oulunsalossa vanhoissa kotimaisemissa lehmäntuoksuisia hiekkateitä. 5 kilometrin kohdalla totesin eksyneeni, tuttu hurina paikansi minut lentokentän laidalle. Eli tuli kiire. Vartti ennen pojan taidekoulun loppua matkaa oli vielä yli 2,5 km. Onneksi oli ne kiihdytykset ohjelmassa, koska tuli todella kiihdyttelyä :). Lopulta keskivauhti oli reilusti alle seitsemän minuuttia, mikä tänään tuntuu jaloissa. Eilisen juoksun ja maanantaisen salitreenin jäljiltä tämän päivän lepo tulee ihan tarpeeseen. 



Ihan täysin en sentään tänäänkään levännyt. Ohjelmassa olikin pieni kotijumppa, minkä tein tuossa lätkäfinaalin ensimmäisen erän aikana. En ole tainnut ikinä liigakiekkoa televisioista katsoakaan, mutta alan selvästi lämpenemään asialle tuon talon pikku-Kärpän myötä. Poika katsoi, minä jumppasin, muut oli pihalla ja treeneissään. Ensimmäisellä erätauolla tein Yoogaian Putkirullaustunnin, kehonhuolto tuli jo nyt todella tarpeeseen.

Kommentit

  1. Vääntäydyin tänään vaan aamukävelylle. Ei edelleenkään juoksua :D Laiskuus vaivaa; ainut lohtu, että ruokavalio pysynyt järkevänä.
    Tarvis iteki kokeilla tuota MyAsicsia, yleensä käytän vaan SportsTrackeria :)
    On se kumma, miten lapsen jäkisharrastus saa innostumaan tosta Liigasta :D Eipä oo ennen itteäkään tippaakaan kiinnostanut :D
    No, Lukon kausi perjantaina ohi :P
    Minkä ikäinen teidän junnukiekkoilija on? Meillä -06 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä käytän ihan kaikkea, MyAsicsia, Sportstrackeria, Movesia, you name it, se on mun puhelimessa :D!

      Niinhän se vähän on, että vuorotellen tässä itse kukin ollaan reippaina, kuukauden päästä tilanne voi olla ihan toinen. Se että ruokavalio pysyy hanskassa on jo aika paljon :).

      Meidän jannu on -07, kolmatta kautta pelaa nyt. Säbä on hänen ykköslaji, kuulemma :).

      Poista
  2. Hei!
    Tulin heti sinun blogiasi kurkkaamaan. =) Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo Fitfarmin juoksu juttu. Juoksuintoa kovasti!

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Tuo putkirullailu (pilatesrulla, foamroller etc..) on aivan mahtavaa kehonhuoltoa! :)

    VastaaPoista
  4. Ekaa kertaa luonasi piipahtamssa, ja heti koukutuin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Elisa, kiva kun piipahdit ja kiitokset kivasta kommentista! Tervetuloa takaisin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit