Etenee, hitaasti mutta varmasti




Täällä ollaan! Näin pitkäksi en postaustaukoa halua päästää, mutta nyt oli teknisiä ongelmia. En näköjään osaa postata ilman kuvaa ja kuvan laittaminen taas on jokseenkin mahdotonta ilman puhelinta (läppäriä en tietenkään saa avattua). Onnistuin vierottamaan itseni puhelimesta kolmeksi päiväksi jätettyäni laturin töihin. Oli lopulta ihan vapauttavaa, se vain harmittaa, että puhelimen aktiivisuusmittarin hieno kolmen viikon aktiivisuusputki, siis minun ei puhelimen :). Juostakin piti ilman omaa Sportstrackeria, kaamea,  mutta ehkä ihan tervettä. 

Mutta nyt siis pikainen kahvitaukopostaus. Lauantai oli vaaka-aamu ja vaaka oli suosiollinen. 

Lukema 72,4, eli pudotusta ilmassa, mutta kuten käyrästä näkyy viime viikolla käytiin jälleen vähän edellistä ylempänä. Mut semmostahan tämä on. Ylös alas, ylös alas alas alas, ylös ja silleen. Etenee, vaan hitaasti, mutta onneksi sentään varmasti. Tavoitevauhdissa ollaan, tällä viikolla pitäisi saada tauluun 72 kg.


***

Viime viikolla tuli liikuttua lähes tavoitteen mukaisesti

Vk 17
Ma: Kuntosali, jalkatreeni 30 min, pyöräily 35 min
Ti:  6,6 km juoksu, 44 min tasavauhtinen ja kiihdytykset
Ke: ---
To: Juoksu 7,4 km ja juoksujumppa + kiihdytykset 50 min, pyöräily 1 h
Pe: Ratsastus 60 min
La: Juoksu 5,1 km, 31 min, välissä nopeampi pätkä, muuten tasavauhtinen
Su: ---



Kommentit

  1. Hyvinhän sinulla sujuu! Mua on kans mietittänyt tuo oma paino, kun ei tipu millään. Joitakin senttejä kuitenkin on lähtenyt, joten ehkä sitä muutosta tapahtuu. Haluaisin vaan myös oman painon alas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas ei lähde senttejä enää, mutta näköjään kiloja tai oikeammin grammoja sentään lähtee, ehkä ne sentit tulee perässä.

      Poista
  2. Hei!
    Välillä on ihan hyvä olla ilman puhelinta sekä muita teknisiä laitteita. Ainakin itse olen huomannut, että välillä tunnun olevan liiankin riippuvainen niistä.

    Hyvää treeniviikkoa sinulle!

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, mun pitäisi ihan oikeasti vieroittaa itseni noista laitteista. Nämä pakolliset tauot on ihan paikallaan :).

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit