Sallittua herkuttelua?


Vahvalla pohjalla tämä diettini. Alusta asti (peräti maanantaista!) olen miettinyt, mahtaako tähän dieettiin kuulua vapaasyöntipäivää kuten Superdieettiin. 10 viikkoa tuntuu pitkältä pätkältä vetää ilman vapaahetkiä, vaikka tämä ruokavalio ei mitenkään vastenmielinen olekaan. En silti kehtaa edes kysyä tätä foorumilla, säälittävänä pitävät, kun ensimmäisenä on herkuttelu mielessä.

Itsekseni olen tässä pohtinut, että elämää voisi helpottaa jos päätän vaikka itse tietyt hetket, jolloin en ole niin tiukka. Tähän kymmeneen viikkoon mahtuu yhdet vuosikymmenen bileistä, jotka nyt ainakin voisivat olla vapaasti vedetty. Ne ovat kuitenkin vasta viikko ennen päättymistä, joten luulen, että matkan varrelle on ainakin yksi päivä lisättävä, jolloin saan luvan kanssa herkutella. Minä nimittäin tarvitsen sen luvan. Ilman sitä herkuttelen herkästi salaa ja se taas lähtee herkästi käsistä. Säälittävintä tässä on se, että riittää että annan itse itselleni sen luvan, muuten herkuttelen itseltäni salaa. Oikeasti, onko tämä edes todellista, että mietin näitä! Sekopää selkeästi! Ehkä tarvitsenkin sen luvan teiltä, rakkaat harvalukuiset lukijana ;).

Tänään,vapaapäivänä (töistä siis, ei diettaamisesta), herkuttelin 98% sallitusti. Lautasella vanhat tutut banaaniletut, banaania ja raejuustoa. Tällä kertaa vähensin keltuaisten määrän, puoleen, joten vain se yksi keltuainen on pikkuisen yli sallitun rajan. Hyvää oli ja täytti herkuttelun tarpeen. Nyt jaksaa lähteä lenkille!

Kommentit

  1. Annan luvan sulle vapaa syönteihin! :D

    Mä oon kanssa miettinyt tota vapaa syöntiä. Tulen kyllä luistamaan muutaman kerran ruokavaliosta. Ensimmäisen kerran tulevana lauantaina koska on lapseni serkkupojan ristiäiset ja kakkuahan silloin on saatava kun kaikki muutkin syö :D seuraava kerta taitaa olla sitten ulkomaanmatkallani Barceloonaan, jolloin on ehkä vähän huonokin noudattaa diettiä. Nimimerkillä huono itsekuri...

    Olisko sulla reseptiä noihin lettuihin? Ne kuulosti namilta ja näyttää namilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit! Ja kiitos virallisesta luvasta :D!

      Kurkkaappa blogini tunnisteista banaaniletut, sieltä löytyy resepti :).

      Mulla tippui paino kahdessa kuukaudessa Superdieettiä mukailevilla ohjeilla vajaat kuusi kiloa vaikka en ollut koko aikaa supertarkka. Minulle sopii paremmin hieman rennompi ote vaikka paino sitten vähän hitaammin tippuukin.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit