Lomailun haasteet

Pääsiäislomanvietto alkoi tänään 300 kilometrin ajomatkalla, yöksi pitstoppi Jyväskylässä, perjantaina Helsinkiin.

Jälleen siis poikkeuksien äärellä. Näitä on nyt nähty. Lomailun sisältyy hirveä määrä haasteita, osan aion selättää vaikka en tarkalla dietillä meinaa pääsiäistä viettää.

1. Haaste: Matkaeväät

Lapsuudesta on itsellekin jäänyt pakkomielle matkaeväistä, jotka pitäisi korkata alle puolituntia lähdöstä. Tällä kertaa päätin pysyä kohtuudessa niin lasten kohdalla kuin omalta osaltanikin. Matkaa on huikeat 330 kilometriä, aikaa menee nelisen tuntia, yhden eväshetken pitäisi riittää, etenkään  kun istuminen ei erityisen raskasta ole. Lapsille paistelin pitsaa, minulle riitti tällä kertaa pähkinät kahvin kanssa. Autossa istumisesta EI tule nälkä. Paitsi lapsille, jotka KUIHTUU nälkäänsä. Ensimmäinen haaste suhteellisen hyvin selvitetty :). (Söin salmiakkitikkarin).

2. Haaste: Ravintolaruokailut

Ravintoloiden menuja lukiessa käy mielessä, että ei ne kevyetkään vaihtoehdot ole kovin kevyitä. Haasteita riittää, ensin selätät kauheat mieliteot ja sitten tulkkaat listaa. 

3. Haaste: Hotelliaamiainen

Pekoni ja nakit. Need I say more?

4. Haaste: Kyläily ja toisten jääkaapit 

En ole vielä (en ehkä koskaan) sillä tasolla, että kantaisin kylään omat eväät, en ainakaan lomalla. Nähtäväksi jää, miten tällä kertaa lykästää, mistä kaikesta jedtasn kieltäytyä.

5. Haaste: Poikkeustila

Tän te jo tiedätte.

Kommentit

  1. Samojen haasteiden kanssa on painittu täällä viimeiset kolme päivää! No, tänään on aika taas sitten keventää :).

    Iloista pääsiäisen jatkoa!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva kun kävit :). Minulla kevennys alkoi vasta tänään, sen tarpeessa todella olenkin!

    VastaaPoista
  3. Juu, onneks pyhät loppus :D Nyt vaan huomaa, että nälkä kurnii taas vatsassa...
    No, kaipa se taas tästä :)

    VastaaPoista
  4. Suvi :), totesin juuri, että kyllä kannatti vetää herkkuöverit, pöydällä olevat Fazerin siniset saa aikaan puistatuksia! Ei ole vielä nälkää näkynyt täällä :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit